Health Battle Amsterdam Noord

In september 2024 starten we weer een Health Battle in Amsterdam Noord. Dit wordt alweer de vierde editie van de Health Battle in Amsterdam Noord.
En… eindelijk weer een echte Battle na de lastige corona-jaren. We hebben er zin in!

Wil je wat zien van voorgaande jaren, zie hieronder.

Volg de belevenissen op www.gezond-noord.nl!

In 2020-2023 hebben we ondanks corona niet stilgezeten!

Hier vindt u het verslag van de (wat wij noemen corona-) Health Battle 20/21:

Veel mensen uit de doelgroep komen niet meteen op hun plek bij de GLI nadat ze een verwijzing hebben gehad van de huisarts. Sommigen zien op tegen de lengte van het programma (2 jaar) en anderen vinden het programma te mager: ze willen niet alleen praten, maar in actie komen.

De Health Battle als aanvulling op, of kickstart van de GLI Wij kregen in de afgelopen jaren vaak te horen van de deelnemers dat ze het programma te kort vonden. Ze wilden door! In de combinatie met de GLI kunnen we dat nu aanbieden. Ze hebben lotgenoten leren kennen waarmee ze kunnen blijven bewegen en om in het goede spoor te blijven kunnen ze doorgaan, of beginnen met het GLI-traject. Wij zien een ideale combinatie: de deelnemers gaan meteen aan de slag. Ze gaan samen bewegen, elkaar leren kennen, plezier ervaren, en ondertussen werken ze aan hun gezondheid.

https://youtu.be/MnXdoJeiBQg

De Battle is begonnen!

Deze keer is het echt een heel ander programma dan we gewend zijn. We zijn erg dankbaar voor de inzet van de teamcaptains! We kunnen natuurlijk niet grote bijeenkomsten organiseren: de teamcaptains nemen steeds een groepje deelnemers mee om in kleine groepjes te gaan wandelen. Soms is het extra moeilijk, omdat mensen ivm corona niet mee kunnen doen als ze een lichte verkoudheid hebben, of zich om een andere reden niet 100% voelen. Dat vergt natuurlijk een grote inzet. Daarom deze week even de teamcaptains in het zonnetje: dank jullie wel, jullie zijn de helden van deze Battle!